Buying a real estate

Buying a property is not just an exciting event, it is much more than just finding and viewing apartments or houses and choosing the right property you want. It is necessary to think about many details, it is much less stressful when you understand the purchase process in full, and we stand by your side from beginning to end.

Trust us with what you want

Zaupajte nam svoje želje, potrebe in pričakovanja pri nakupu nepremičnine. Le tako vas bomo bolje spoznali, razumeli in uspešno zastopali vaše interese.

Finding the right property

Ko bomo razumeli, česa si želite, bomo za vas aktivno iskali in redno pripravljali izbor tistih nepremičnin, ki se bodo najbolj približale vašim željam in pričakovanjem.

Property tours

Spremljali vas bomo na vseh ogledih nepremičnin, da vam lahko takoj odgovorimo na vsa vaša morebitna vprašanja, vas opozorimo na morebitne pomanjkljivosti ali prednosti pri sami nepremičnini in vam svetujemo.

Negotiation and offer

Ko se enkrat odločite za nepremičnino, se bomo mi preusmerili na prodajalca in mu razložili naše pogoje nakupa. Tukaj pride zmeraj do pogajanj, ki pa se razlikujejo od primera do primera. Z našimi veščinami in znanjem si bomo za vas izborili najboljše možnno pogoje nakupa vaše sanjske nepremičnine.

Contracts and handover

Po sprejemu ponudbe bomo pripravili vso potrebno dokumentacijo za nakup novega doma. Proces nakupa je zaključen, ko je plačilo za nepremičnino opravljeno, lastništvo pa prepisano na vas.