Ljubljana, Vič Rudnik

Stanovanje 3-sobno prodaja

PS00265ZM

503.404,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Vič Rudnik Rožna dolina
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Nadstropje: pritličje
Stanje: novogradnja
Velikost: 145,54 m²
Leto izgradnje: 2020
Šifra oglasa: PS00265ZM

Oprema

klima
talno ogrevanje
zemeljski plin
ogrevanje z elektriko
domofon
kamere
optika

Ostalo

atrij
terasa
shramba v kleti
dve parkirni mesti
zemljiška knjiga

Opis nepremičnine

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA!

VILA DESTINO – PRESTIŽ V OSRČJU ROŽNE DOLINE

3-sobno stanovanje S2.B/0 145,54 m2, pritličje, vila blok B

Na prestižni lokaciji v osrčju Rožne doline se gradita dva luksuzna vila bloka, v katerih bo na voljo 17 nadstandardnih, sodobno zasnovanih stanovanj. Stanovanja so namenjena izbranim kupcem, ki so željni arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo. Privlačna lokacija se nahaja tik ob gozdu, nedaleč od mestnega središča in v bližini vse potrebne infrastrukture in bo nudila visoko kakovost bivanja posamezniku, paru ali družini.

V vila bloku A bo 10 stanovanj, v vila bloku B pa 7.

Velikost in razporeditev

Vsa stanovanja odlikujejo funkcionalni tlorisi z učinkovito izrabo prostorov, imajo odprt pogled na zelenje in so zelo svetla, saj uživajo sončno svetlobo večji del dneva. Vsa pritlična stanovanja imajo zunanji atrij, stanovanjem v nadstropjih pripadajo balkoni, ki so vsaj deloma pokriti, stanovanja v terasni etaži pa imajo zunanje terase. Vsa stanovanja bodo imela odprte bivalne prostore, ki jih bo glede na želje kupcev možno pregraditi.

Stanovanje S2.B/0 v velikosti 145,54 m2 ima 86,34 m2 bivalne površine, 5,20 m2 shrambe v kleti, nadkrito teraso v velikosti 18,00 m2 in 36,00 m2 atrija. Tlorisno obsega predsobo, hodnik, kuhinjsko bivalni del z izhodom na teraso in atrij, glavno spalnico, sobo, kopalnico, WC in utility.

Oglasu je priložen tudi tloris stanovanja.

Osnovni podatki o gradnji

Stanovanja bodo kakovostno grajena, tla bodo prekrita z gotovim panelnim parketom in keramičnimi ploščicami prve kvalitete, ogrevanje bo s plinsko pečjo (talno ogrevanje + električni radiatorji v kopalnici). Opremljena bodo s sodobno tehnologijo: inteligentno krmiljenje razsvetljave in senčil z možnostjo nadgradnje, prezračevalni sistem in klimatske naprave, video/govorno domofonska naprava, predinštalacija za protivlomni sistem, požarno odporna in protivlomna vrata, v garaži so predvidene kamere s snemalno napravo za spremljanje dogajanja v okolici objekta.

Poseben pečat bo stavbi dala zelena fasada – zasaditev zelenja v koritih na delih sten ob balkonih, kar ima ugoden vpliv na ljudi, stavbo in okolico. Glavne prednosti zelenih sten so manjša izpostavljenost hrupu in prahu, izboljšanje mikroklime, bolj privlačen izgled stavbe, ugoden psihološki učinek na ljudi ter možnosti pridelave zelenjave, začimb in dišavnic.

Parkiranje

Oba objekta bosta podkletena s skupno garažo. V kleti je predvidenih 32 parkirnih mest. Stanovanju pripada eno parkirno mesto v garaži in parkirno mesto ob stavbi.

Lokacija in infrastruktura

Rožna dolina je že od nekdaj zelo priljubljena in zaželena lokacija. Omogoča hiter dostop do centra mesta in obvoznice, hkrati pa je obdana z zelenjem. V neposredni bližini so vam na voljo sprehajališča Rožnik, Ljubljanski živalski vrt in priljubljena sprehajalna pot PST, ki omogočajo sproščeno preživljanje prostega časa v naravi.

Dom, ki bo vam in vaši družini omogočal umirjeno bivanje in sprostitev v sožitju z naravo, hkrati pa boste zelo blizu centru dogajanja poslovnega sveta, kulinarike in nočnega življenja.

Predviden zaključek gradnje december 2021. Stanovanja se prodajajo »Na ključ«.

Brez provizije za kupca! Cena že vključuje 9,5% DDV.

Vljudno vabljeni, da nas kontaktirate za več informacij in ogled!

INALBEA REAL ESTATE, nepremičninsko svetovanje, d.o.o.

Petra Jeglič

Podobne nepremičnine

Prodaja

Ljubljana, Moste Polje

Stanovanje garsonjera
  • Velikost 22 m²
109.000,00 €
Prodaja

Ljubljana, Center

Stanovanje 5-sobno
  • Velikost 136 m²
450.000,00 €
Prodaja

Ljubljana, Bežigrad

Stanovanje 4-sobno
  • Velikost 229 m²
695.000,00 €
Oddaja

Ljubljana, Center

Stanovanje 2-sobno
  • Velikost 59 m²
700,00 €