Šibensko-kninska županija, Murter

Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt prodaja

PG00250PJ

590.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Šibensko-kninska županija Murter Murter
Vrsta objekta: gospodarski objekt
Tip: poslovno stanovanjski objekt
Nadstropje: P+1+2
Stanje: delno prenovljeno
Velikost: 447,59 m²
Parcela: 260,00 m²
Leto izgradnje: 1980
Šifra oglasa: PG00250PJ

Oprema

klima
ogrevanje z elektriko

Ostalo

terasa
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Opis nepremičnine

ODLIČNA PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO!

Poslovno stanovanjski objekt 447,59 m2 s 6 apartmaji v 1. in 2. nadstropju in restavracijo v pritličju, parcela 260,00 m2

Na odlični lokaciji v Severni Dalmaciji, med Šibenikom in Zadrom, na otoku Murter, prodamo poslovno stanovanjski objekt z restavracijo v pritličju in šestimi apartmaji, ki se nahajajo v prvem in drugem nadstropju stavbe.

Stavba se nahaja na rtu, na izredno lepi in prijetni lokaciji, na desni strani je marina in plaža, na levi strani se prav tako nahaja plaža. Do naselja Tisno vodi lepo tlakovana pešpot.

Velikost 

Stavba meri 447,59 m2, od tega restavracija 224,78 m2, apartmaji v 1. in 2. nadstropju merijo 222,81 m2. 

Razporeditev

V pritličju stavbe je restavracija z ločenim stopniščem, ki vodi do apartmajev v zgornjih nadstropjih. Restavracija ima poslovni vhod na vzhodni strani stavbe, stanovanjski vhod se nahaja na severni strani stavbe. Restavracija ima šank v osrednjem delu, jedilnico z mizami in stoli, kuhinjo z več shrambami, shrambo ter ženske in moške sanitarije. Restavracija ima delno dvokapno in delno ravno streho, ki služi kot nepokrita terasa apartmajem v prvem nadstropju.

V prvem nadstropju stavbe, do katerega pridemo po notranjem stopnišču v zahodnem delu stavbe, se nahajajo trije aparmaji. Stanovanjsko enoto S1 sestavljajo: loža, spalnica, kopalnica, kuhinja in dnevna soba. Stanovanjsko enoto S2 sestavljajo: hodnik, kopalnica, kuhinja in dnevna soba. Stanovanjsko enoto S3 sestavljajo: spalnica, kopalnica, kuhinja in dnevna soba. Vse tri stanovanjske enote imajo dostop do delno pokrite, lepo urejene skupne terase.

V drugem nadstropju stavbe so še trije aparmaji. Stanovanjsko enoto S4 sestavljajo: loža, spalnica, kopalnica, kuhinja, dnevna soba in balkon. Stanovanjsko enoto S5 sestavljajo: hodnik, kopalnica, kuhinja, dnevna soba in balkon. Stanovanjsko enoto S6 sestavljajo: spalnica, kopalnica, kuhinja, dnevna soba in balkon.

Priključki

Internet 

Klima

Ogrevanje - električni radiatorji

Parkiranje

Parkirna mesta pred stavbo.

Lokacija in infrastruktura

Stavba se nahaja na odlični lokaciji na otoku Murter, ki leži v Severni Dalmaciji med Šibenikom in Zadrom. Nahaja se na rtu, v kraju Jezera, na izredno lepi in prijetni lokaciji. Na desni strani je marina in plaža, na levi strani se prav tako nahaja plaža. Do bližnjega naselja Tisno vodi lepo tlakovana pešpot. Murter s celino povezuje krajši most, ki se nahaja v naselju Tisno.

ZK stanje

Vpisano v ZK. 

Pogoji in ostalo

Pogoj prodajalca je, da v skladu s hrvaško zakonodajo kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 3% od končne prodajne vrednosti in 2% + DDV kot plačilo za posredovanje nepremičninski agenciji. 

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

INALBEA REAL ESTATE, nepremičninsko svetovanje, d.o.o.

Petra Jeglič