Ljubljana, Center

Stanovanje 3-sobno prodaja

PS00279ZM

457.614,19 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Center Center
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: novogradnja
Velikost: 77,51 m²
Parcela: 47,88 m²
Leto izgradnje: 1902
Leto prenove: 2021
Šifra oglasa: PS00279ZM

Oprema

talno ogrevanje
zemeljski plin
ogrevanje s toplotno črpalko
optika

Ostalo

atrij
shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
zemljiška knjiga

Opis nepremičnine

Na izjemni, elitni lokaciji v središču mesta, v bližini vladne palače, Cankarjevega doma, muzejev, galerij ter Parka Tivoli in Rožnika, stoji čudovita Vila Madeleine, zgrajena v začetku prejšnjega stoletja, v obdobju secesije, l. 1902.

Vila Madeleine je bila l. 2021 popolnoma rekonstruirana in restavrirana. V njej se sedaj nahaja osem nadstandardnih stanovanj, ki ponujajo vso udobje sodobnega meščanskega življenja, hkrati pa zaradi klasičnega načina gradnje in masivnega dekorja staromeščanske elegance dajejo pridih minulih obdobij, občutek razkošnosti ter trajnosti. Stavba ima tudi prostorno dvigalo za 15 oseb.

V pritličju Vile Madeleine je na voljo še izredno svetlo 3-sobno stanovanje z manjšim atrijem ter parkirnim mestom in shrambo, ki se nahajata v kleti stavbe. 

Stanovanje meri 77,51 m2, od tega 67,82 m2 stanovanjske površine, 5,58 m2 lope z letno kuhinjo ter 4,11 m2 shrambe v kleti. Atrij meri 47,88 m2. 

Obsega predprostor, kuhinjsko bivalni del z izhodom na atrij, spalnico, otroško sobo, kopalnico ter WC z utilityem. V atriju se nahaja tudi letna kuhinja z vsemi instalacijami (voda, elektrika,...).

Stanovanje bo opremljeno z opremo vrhunskih proizvajalcev, s pametno električno inštalacijo, rekuperacijo, talno gretje in topla voda na plin, dodatno gretje in hlajenje z toplotno črpalko,…) Zaključeno bo z materijali višjega cenovnega razreda (parket ribja kost, naravni kamen...) Za lepo in zeleno travo bo v atrijih poskrbljeno z  namakalnim sistemom in košnjo trave z robotsko kosilnico. 

Parkirno mesto v kleti bo imelo priklop za električno polnilnico – hitro polnjenje. Uvoz v stavbo za osebna vozila, ki se nato preko avtomobilskega dvigala spustijo do kletnih parkirnih površin, je z dvorišča Vile Madeleine. Izvoz poteka v obratni smeri, preko istega dvigala. Iz garaže pa se v zgornja nadstropja, kjer se nahajajo stanovanja, peljemo z dvigalom.

ZK stanje in dokumentacija

Vpisano v ZK.

Pogoji in ostalo

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA!

Cena že vključuje 9,5% DDV.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

INALBEA REAL ESTATE, nepremičninsko svetovanje, d.o.o.

Zarja B. Mavec

Podobne nepremičnine

Oddaja

Ljubljana, Šiška

Stanovanje 1,5-sobno
  • Velikost 43 m²
450,00 €
Prodaja

Ljubljana, Bežigrad

Stanovanje 2,5-sobno
  • Velikost 69 m²
229.000,00 €
Oddaja

Ljubljana, Center

Stanovanje 2-sobno
  • Velikost 59 m²
790,00 €
Prodaja

Ljubljana, Bežigrad

Stanovanje 4-sobno
  • Velikost 229 m²
695.000,00 €