O nas

Inalbea Real Estate nepremičnine

Zarja B. Mavec, lastnica in direktorica podjetja Inalbea Real Estate d.o.o., prihaja iz Ljubljane. Več let je bila zaposlena v različnih multinacionalnih družbah na področju financ in kadrovanja, tako v Sloveniji kot v tujini.

Njena strast, povezana z nepremičninami jo je gnala iz področja financ, kar je pripeljalo do začetka njene nepremičninske kariere. Postala je licenčni nepremičninski posrednik. Z znanjem upravljanja, skupaj z njenim dinamičnim, delavnim in pozitivnim odnosom, je kmalu postala uspešna nepremičninska posrednica.

S strankami goji iskren in trden odnos ter ima veliko znanja na področju nepremičnin.

 

 

Petra Jeglič

Petra Jeglič - nepremičninska posrednica, Petra s svojo pozitivno energijo in veseljem do dela prepriča vsako stranko. Kot strokovnjakinja za iskanje nepremičnin je odlična poznavalka nepremičninskega trga. Zelo dobro zna prisluhniti Vašim željam, Vam svetuje in nato poišče najbolj ustrezno nepremičnino za Vas.

Lea Milošević

Lea Milošević - nepremičninska posrednica, Lea obožuje potovanja, delo z ljudmi in organizacijo, zato je dolga leta delala v turizmu, kjer je pridobila veliko izkušenj, ki jih uporablja v nepremičninskem poslu. Pristen odnos z ljudmi ji veliko pomeni, zadovoljne stranke pa ji predstavljajo osebni uspeh. Kot odlična poznavalka nepremičninskega trga, vsakomur najde sanjski dom.

Nataša Gorišek

Nataša Gorišek – vodja pisarne, Nataša kot izredno natančna in redoljubna oseba poskrbi, da je posel od začetka do konca izpeljan sto odstotno. Je odlična in nepogrešljiva podpora tako našemu dinamičnemu nepremičninskemu timu kot tudi vsem našim strankam.