stanovanje trisobno

Stanovanje trisobno Ljubljana, Center, : 335.000,00 €

3-sobno stanovanje, 86,60 m2, 1. nadstropje

Na odlični in zelo iskani lokaciji v Centru, v staromeščanski stavbi s samo sedmimi stanovanji, zgrajeni l. 1902, prodamo svetlo, prostorno in funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje z balkonom, ki nudi pogled na lepo urejeno in zeleno notranje dvorišče stavbe.

Na stavbi sta bili obnovljeni streha in fasada l. 1996. Stanovanje je delno prenovljeno, l. 2018 so bila menjana okna, ki gledajo na notranje dvorišče.

Velikost in razporeditev

Stanovanje meri 86,60 m2, od tega 80,80 m2 bivalne površine, 3,50 m2 balkona ter 2,30 m2 shrambe v kleti. Obsega predprostor oziroma hodnik, kuhinjo z jedilnim delom ter z izhodom na balkon, ki nudi prijeten pogled na lepo urejeno in zeleno notranje dvorišče, prostorno in svetlo dnevno sobo, dve spalnici, garderobno sobo, utility ter kopalnico z WC-jem.

Oprema v stanovanju ostane po dogovoru s prodajalcem.

Priključki

Parkiranje

Parkiranje z abonmajem na bližnjem parkirišču ali dovolilnico za garažo.

Lokacija in infrastruktura

Stavba se nahaja na odlični in zelo iskani lokaciji v Centru le nekaj minut hoje od glavne mestne tržnice, obrežja Ljubljanice... neposredna bližina celotne infrastrukture. 

ZK stanje

Vpisano v ZK. 

Pogoji in ostalo

Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatnih stroškov prodaje v višini 0,44% od končne prodajne vrednosti. 

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

Transakcija:
prodaja
Šifra oglasa:
PS2290126681ZM
Vrsta:
stanovanje
Tip:
trisobno
Lokacija:
Ljubljana Center Center
Leto izgradnje:
1902
Leto prenove:
2018
Nadstropje:
1.
Velikost:
86,60 m²
Oprema:
radiatorsko ogrevanje, toplovod, optika
Ostalo:
balkon, shramba v kleti, zemljiška knjiga